Filter producten Showing the single result
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Enig resultaat

 • Gazco Radiance 190W

  1,457.00 1,311.00

  De Gazco Radiance 190W bij sfeerhaarden.nl. Goedkoper krijg je ‘m nergens! De beste prijs en snelle levering door heel Europa. Klik op de oranje knop “Laagste prijs weten?” en ontvang gegarandeerd de laagste prijs.

  Laagste prijs weten? 1,457.00 1,311.00

Sfeerhaarden verkoop en installatie

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

  Goedkope sfeerhaarden

  Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"