Contact

Bezoek ook eens onze luxe showroom in Kampen, Alblasserdam of Mijdrecht. Maak hiervoor eerst een afspraak met onze adviseurs. Ma – vr 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

In verband met mogelijke leverproblemen door het coronavirus, kan onzekerheid ontstaan of bestelde goederen nog wel op tijd worden geleverd. De producent kan zich vanwege overheidsmaatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen mogelijk beroepen op overmacht.

Sfeerhaarden.nl 
Industrieweg 4 A
8263 AC Kampen
Tel. 038-2022181
Fax. 038-3338363

 

Contactformulier

 

  Installatie & Service

  Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

  Contactformulier

   Goedkope sfeerhaarden

   Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"