Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Todos bio-ethanol haard vrijstaand

De Xaralyn Todos bio-ethanol haard is een moderne schouw met een strakke vormgeving. Bij het ontwerp van dit model zijn niet alleen verschillende kleuren steen met elkaar gecombineerd maar wordt naast Fossil Stone ook gebruik gemaakt van Broken Stone.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Todos bio-ethanol haard vrijstaand

Xaralyn Todos schouw met bio-ethanol brander

Deze Xaralyn Todos is een vrijstaande biohaard, die naast de gewenste warmte ook extra sfeer in uw huis brengt. Alle biologische ethanol haarden van Xaralyn zijn uniek vormgeven, van topkwaliteit en duurzaam aangezien ze voldoen alle EU veiligheidsnormen.

De bruikbaarheid van een biohaard is erg groot aangezien er geen schoorsteen nodig is. Het mooie hieraan is dat u de biologische ethanol haard overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmte verlies optreedt. Onze Xaralyn haarden zijn snel leverbaar, dankzij zorgvuldig gekozen dealerschappen.

De goedkoopste bio-ethanol haard

Heeft u een Xaralyn haard op het oog dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Bij elke haard op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul uw gegevens in. De naam van de biohaard is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Wat is Bio-ethanol?

Bio ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker, graan en maïs. Zuivere bio ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol of als je het wetenschappelijk benaderd C2H6O. Omdat er geen roet of as aan te pas komt bij de Xaralyn Todos is bij de verbranding geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende voor deze prachtige sfeerhaard. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van een bio sfeerhaard geen ventilatie nodig.

Xaralyn Todos schouw

Xaralyn Todos
Xaralyn Todos

De Xaralyn Todos sfeerhaard is zoals de meeste bio-ethanol sfeerhaarden erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst bijna zeker verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de biohaard een fluitje van een cent; een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is niet nodig.

Walm of vieze geuren bij de Todos?

Als u een goede biohaard koopt van een bekend merk, zoals de Xaralyn Todos, dan heeft u geen of sporadisch last van geuren. Roetwalm komt al helemaal niet voor bij dit type sfeerkachels.
De slechte of merkloze biohaarden hebben vaak geen 100% verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan. Denk er ook aan dat u gebruik maakt van de beste bio-ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende winkelketens te verkrijgen.

Bio-ethanol haard gebruiken

Het aansteken van een bio-ethanol sfeerhaard is gemakkelijk. Giet simpelweg bio-ethanol in de brander en steek het aan met bij voorkeur een aansteker met een lang handvat. De sfeervolle vlammen verschijnen snel en in no-time heeft u warmte en gezelligheid in uw interieur.

Xaralyn Todos sfeerhaard goedkoop kopen?

Op deze pagina heeft u de basis principes van een Xaralyn Todos haard geleerd, en de werking van de brander. Bio ethanol is zeer schone brandstof en een biologische haard zoals de Todos kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

 

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

78 x 100 x 40.5

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden