Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Silo bio-ethanol haard vrijstaand

De zeer populaire Xaralyn Silo vrijstaande bio-ethanol sfeerhaard kopen bij sfeerhaarden.nl. De goedkoopste totaalprijs inclusief snelle levering.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Silo bio-ethanol haard vrijstaand

De mooie Xaralyn Silo bio-ethanol haard nu te koop bij Sfeerhaarden.nl!

Xaralyn Silo
Xaralyn Silo

De Xaralyn Silo is een vrijstaande bioethanol sfeerhaard, die naast de nodige warmte ook extra sfeer in uw huis, tuin of op het terras brengt. Deze bio sfeerhaard is prachtig vormgeven en van de hoogste kwaliteit.

De bruikbaarheid van de Xaralyn Silo is erg groot aangezien er geen rookafvoerkanaal nodig is. Het mooie hieraan is dat u de haard op biologische ethanol overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmteverlies optreedt. Onze biohaarden zijn in de meeste gevallen snel leverbaar.

De goedkoopste Xaralyn Silo

Is uw keuze gevallen op de Xaralyn Silo dan zorgen we ervoor dat u deze zo snel en goedkoop mogelijk thuis krijgt. Bij elk product op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul daar uw contact gegevens in. De naam van de Xaralyn haard is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Wat is bio-ethanol?

Bio ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker, graan en maïs. Zuivere bio ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol of als je het wetenschappelijk benaderd C2H6O. Omdat er geen roet of as aan te pas komt is bij de verbranding in een bio-ethanol haard geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Bij een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft u, bij het gebruik van de Xaralyn Silo sfeerhaard, geen ventilatie nodig.

Waarom een Xaralyn Silo?

Xaralyn Silo
Xaralyn Silo

Een Xaralyn Silo brandt net even wat anders dan een gaskachel of een houtkachel. Deze sfeerhaard produceert vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, biologische ethanol.

De biohaard is erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas zal in de toekomst verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de haard op bio-ethanol een fluitje van een cent. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is hierbij niet nodig.

Rook of geuren?

Als u een goede bio ethanol sfeerhaard koopt van een bekend merk, zoals Xaralyn, dan heeft u geen last van geuren. Walmende vlammen of roet komt al helemaal niet voor bij dit soort sfeerhaard. De mindere of merkloze bio-ethanol haarden hebben vaak een slechte, onvolledige verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan. Hou er rekening mee dat u uitsluitend gebruik maakt van goede bio-ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is nagenoeg overal online en in de bekende detailhandel ketens te verkrijgen.

Xaralyn haard op bio-ethanol gebruiken

Het aansteken van een Xaralyn sfeerhaard is erg eenvoudig. Giet simpelweg biologische ethanol in de brander en steek het aan met bij voorkeur een aansteker met een wat langer handvat. De mooie gele vlammen verschijnen snel en in no-time heeft u warmte en vooral sfeer in uw interieur.

Xaralyn Silo goedkoop kopen?

Op deze webpagina heeft u de basisprincipes van een Xaralyn Silo kunnen lezen, en de werking van de brander. Ethanol is schone brandstof en een haard op biologische ethanol kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 12 Gemiddeld: 4.2]

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

45 x 85 x 45

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden