Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Shigo bio-ethanol vrijstaand

De Xaralyn Shigo bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Europa

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Shigo bio-ethanol vrijstaand

De Xaralyn Shigo is een vrijstaande bio-ethanol sfeerhaard die naast de gewenste warmte ook extra sfeer in uw huis toevoegt. Alle bio-ethanol haarden zijn origineel vormgegeven en vertrouwd aangezien alle haarden voldoen alle EU veiligheidsnormen.
De toepasbaarheid van een bio-ethanol sfeerhaard is erg groot aangezien er geen schoorsteen kanaal nodig is. Het voordeel hiervan is dat u de bio-ethanol haard vrijstaand overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmte verlies optreedt. Onze bio-ethanol haarden zijn snel leverbaar, dankzij zorgvuldig gekozen partners.

De goedkoopste bio-ethanol sfeerhaard

Heeft u een Xaralyn Shigo sfeerhaard op het oog dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Bij elke haard op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul uw contactgegevens in.
De naam van de bio-ethanol sfeerhaard is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Waarom een Xaralyn Shigo sfeerhaard?

Een bio-ethanol sfeerhaard brandt net even wat anders dan een gaskachel of een houtkachel. Deze sfeerhaarden produceren vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, bio-ethanol. De bio-ethanol sfeerhaard is erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst verdwijnen.

Daarnaast is de montage en het gebruik van de Xaralyn Shigo sfeerhaard een fluitje van een cent. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is niet nodig.

Wat is biologische ethanol?

Bio-ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker, graan en maïs. Zuivere bio ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol of als je het wetenschappelijk benaderd C2H6O.

Omdat er geen roet of as aan te pas komt is bij de verbranding in een sfeerhaard geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van een bio-ethanol sfeerhaard geen ventilatie nodig.

Walmen bij de Shigo haard?

Als u een goede bio-ethanol sfeerhaard koopt van een bekend merk dan heeft u geen last van geuren. Walm of roet komt al helemaal niet voor bij deze Xaralyn.

De mindere of merkloze bio-ethanol haarden hebben vaak een slechte, niet volledige verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan.
Denk er aan dat u gebruik maakt van zuivere bio-ethanol met een waarde van meer als 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende supermarkten aan te schaffen.

Xaralyn Shigo haard aansteken

Xaralyn Shigo
Xaralyn Shigo

Het aansteken van een ethanol sfeerhaard is erg gemakkelijk. Giet simpelweg biologische ethanol in de brander en steek het aan met het liefst een aansteker met een wat langer handvat.
De mooie geel/oranje vlammen verschijnen snel en in no-time heeft u warmte en vooral sfeer in uw interieur.

Shigo haard kopen?

In dit artikel heeft u de basis principes van een bio-ethanol sfeerhaard gelezen, en de werking van een ethanol brander. Ethanol is de schoonste brandstof en de Xaralyn Shigo kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

90 x 85 x 40

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden