Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Nuoro bio-ethanol

De Xaralyn Nuoro bio-ethanol haard bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Nederland en België.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Nuoro bio-ethanol

De Xaralyn Nuoro is een vrijstaande bio-ethanol haard, die naast de nodige warmte sfeerbepalend is voor uw interieur. Al onze biohaarden zijn van topkwaliteit en betrouwbaar aangezien alle haarden volledig voldoen de Europese veiligheidsnormen.

De toepasbaarheid van een Xaralyn Nuoro is groot omdat er geen rookafvoerkanaal nodig is. Dit voordeel uit zich in een haard die u overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmteverlies optreedt. Onze bio-ethanol haarden zijn in de meeste gevallen snel leverbaar.

De goedkoopste Nuoro

Xaralyn Nuoro
Xaralyn Nuoro

Heeft u de Xaralyn Nuoro bio-ethanol haard vrijstaand op het oog dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Bij elke product op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden en vul daar uw naam, telefoonnummer en emailadres in. De naam van de bio-ethanol sfeerhaard is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijgt binnen 1 werkdag de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je ‘m niet!

Waarom een Xaralyn Nuoro schouwhaard?

De Xaralyn Nuoro sfeerhaard is erg populair. Bio-ethanol sfeerhaarden winnen sowieso in populariteit; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst mogelijk verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de Xaralyn Nuoro een fluitje van een cent. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is hierbij niet nodig.

De Xaralyn Nuoro sfeerhaard brandt net even wat anders dan een gaskachel of een houtkachel. Bio-ethanol sfeerhaarden produceren vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, biologische ethanol. Bio-ethanol wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker. Zuivere biologische ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol.

Omdat er geen roet of as aan te pas komt is bij de verbranding in een sfeerhaard met bio-ethanol geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van de Xaralyn Nuoro geen ventilatie nodig.

qrcode xaraly nuoro
qrcode xaraly nuoro

Vieze geuren bij de Xaralyn Nuoro?

Als u een goede haard koopt van een bekend merk, zoals Xaralyn, dan heeft u geen of sporadisch last van geuren. Roet komt al helemaal niet voor bij dit soort sfeerkachels. De minder goede of merkloze biologische ethanol haarden hebben vaak een slechte of geen volledige verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan.

Denk er aan dat u gebruik maakt van de beste bio-ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende supermarkten aan te schaffen.

Xaralyn Nuoro sfeerhaard in gebruik nemen

Het aansteken van Xaralyn Noro is zo gebeurt. Giet simpelweg bio-ethanol in de brander en steek het aan met het liefst een aansteker met een wat langer handvat. De mooie gele vlammen verschijnen snel en u heeft direct warmte en vooral sfeer in uw interieur.

Xaralyn Nuoro kopen?

Op deze productpagina heeft u alles gelezen over de Xaralyn Nuoro. Deze haard kunt u bij ons zeer voordelig kopen. Vraag vandaag nog een offerte voor de laagste prijs aan via de knop “Laagste prijs weten”? Binnen 1 werkdag krijgt u antwoord!

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

76 x 119.5 x 35

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden