Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Nero bio-ethanol haard vrijstaand

De Xaralyn Nero bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering in Nederland en België.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Nero bio-ethanol haard vrijstaand

Xaralyn Nero bio-ethanol haard

De Xaralyn Nero is een vrijstaande biohaard, die naast de nodige warmte ook extra sfeer thuis of in de tuin brengt. Alle biohaarden zijn van topkwaliteit en vertrouwd aangezien alle haarden voldoen alle Europese veiligheidsnormen.

De toepasbaarheid van een Xaralyn Nero is enorm aangezien er geen rookafvoer kanaal nodig is. Dit heeft als voordeel dat u de bio-ethanol haard overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmte verlies optreedt. Onze bio-ethanol haarden zijn vrijwel altijd snel leverbaar.

De goedkoopste bio-ethanol sfeerhaard

Xaralyn Nero
Xaralyn Nero

Heeft u een bio-ethanol sfeerhaard op het oog dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Bij elke product op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul uw NAW gegevens in. De naam van de bio-ethanol sfeerhaard is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je ‘m niet!

Waarom een Xaralyn Nero schouwhaard?

De Xaralyn Nero sfeerhaard is erg populair. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de Xaralyn Nero sfeerhaard een fluitje van een cent. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is niet nodig.

Een Xaralyn sfeerhaard brandt net even wat anders dan een gaskachel of een houtkachel. Deze sfeerhaarden produceren vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, biologische ethanol. Bio-ethanol wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker. Zuivere Biologische ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol. Omdat er geen roet of as aan te pas komt is bij de verbranding in een sfeerhaard geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van een Xaralyn Nero geen ventilatie nodig.

Vieze geuren bij de Nero sfeerhaard?

Als u een goede haard koopt van een bekend merk, zoals Xaralyn, dan heeft u geen of sporadisch last van geuren. Roet komt al helemaal niet voor bij dit soort kachels. De minder goede of merkloze biologische ethanol haarden hebben vaak een slechte, geen volledige verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan.

Denk er goed aan dat u gebruik maakt van de beste bio-ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende supermarkten aan te schaffen.

Xaralyn Nero bio-ethanol haard in gebruik nemen

Het aansteken van een bio sfeerhaard is zo gebeurt. Giet simpelweg bio ethanol in de brander en steek het aan met het liefst een aansteker met een wat langer handvat. De mooie gele vlammen verschijnen snel en in no-time heeft u warmte en vooral sfeer in uw interieur.

Xaralyn Nero in uw bezit krijgen?

Op deze pagina heeft u de basis principes van een Xaralyn Nero sfeerhaard kunnen lezen, en de werking van de brander. Bio-ethanol is de schoonste brandstof en een bio-ethanol haard kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

110 x 101.5 x 34

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden