Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Milano bioethanol haard

De Xaralyn Milano bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Nederland en België.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Milano bioethanol haard

De Xaralyn Milano is een moderne haard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van bio-ethanol haarden. De Milano is een vrijstaande bioethanol sfeerhaard, die naast de nodige warmte ook extra sfeer in en rondom uw huis brengt.

Al onze haarden zijn van topkwaliteit, veilig en gebruiksvriendelijk aangezien ze voldoen alle EU veiligheidsnormen.

Waarom een Xaralyn Milano biologische ethanol haard?

De biologische ethanol haard is erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de Xaralyn haard een fluitje van een cent. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is niet nodig.

Het in gebruik nemen van de Xaralyn Milano sfeerhaard is daarom zeer eenvoudig aangezien er geen afvoerkanaal nodig is. Dit heeft als voordeel dat u de biohaard overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmte verlies optreedt. Onze biohaarden zijn snel leverbaar, dankzij zorgvuldig gekozen samenwerkingen met fabrikanten en dealers.

De goedkoopste Xaralyn haard

Heeft u een Xaralyn sfeerhaard op het oog dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Bij elke product op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul daar de gevraagde gegevens in. De naam van de haard is alvast ingevuld zodat ook wij direct kunnen zien om welke haard het gaat. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs binnen 1 werkdag!

Werking van een Xaralyn Milano haard

Een bio-ethanol haard brandt net even wat anders dan een gaskachel of een houtkachel. Deze sfeerhaarden produceren vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, bio-ethanol. Bio-ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker, graan en maïs. Zuivere bio ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol of als je het wetenschappelijk benaderd C2H6O.

Omdat er geen as of roet aan te pas komt is bij de verbranding geen rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie genoeg. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van de Xaralyn Milano geen ventilatie nodig.

Luchtjes bij de Xaralyn Milano?

Xaralyn Milano bioethanol haard

Als u een goede bio-ethanol haard koopt van het bekend merk Xaralyn dan heeft u heel weinig of geen last van geuren. Walmende vlammen of roet komt al helemaal niet voor bij dit type ethanol-brander.
Onbekende merken of merkloze bio-ethanol haarden hebben vaak een slechte, niet 100% verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan.

Denk er verder altijd aan dat u gebruik maakt van de beste bio-ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende winkelketens te verkrijgen.

Xaralyn Milano haard gebruiken

Het aansteken van een Xaralyn brander is eenvoudig te doen. Giet simpelweg biologische ethanol in de brander en steek het aan met het liefst een aansteker met een wat langer handvat. De mooie gele vlammen verschijnen snel en in no-time heeft u warmte en vooral sfeer in uw interieur.

Deze Xaralyn sfeerhaard in uw bezit krijgen?

Op deze pagina heeft u de basisprincipes van een bio-ethanol haard kunnen lezen, en de werking van de brander. Schone biologische ethanol is schone brandstof, en deze bio-ethanol haard kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

76 x 90 x 30

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden