Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Louis vrijstaande bio-ethanol haard

De Xaralyn Louis bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Nederland en België.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Louis vrijstaande bio-ethanol haard

De Xaralyn Louis is een sfeerhaard zonder roet. Deze schouw met brander is een vrijstaande biohaard die naast de nodige warmte ook extra sfeer in en uw huis creëert. Deze ethanol sfeerhaard is markant vormgegeven, van topkwaliteit en veilig in gebruik.

De uitvoerbaarheid van deze Xaralyn Louis is enorm aangezien er geen schoorsteen kanaal nodig is. Het mooie hieraan is dat u de biologische ethanol sfeerhaard overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmte verlies optreedt. Onze Xaralyn haarden zijn snel leverbaar, dankzij zorgvuldig gekozen dealers.

De goedkoopste Xaralyn sfeerhaard

Heeft u een bio-ethanol sfeerhaard op het oog dan zorgen we ervoor dat u deze zo voordelig mogelijk krijgt. Bij elke kachel op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul uw NAW gegevens in.
De naam van de biohaard is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Werking van een Xaralyn Louis

Een bio-ethanol haard brandt net even wat anders dan een gas of houtkachel. De Xaralyn Louis produceert namelijk vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, biologische ethanol. Ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals graan. Zuivere Bio-ethanol wordt ook wel aangeduid als C2H6O wetenschappelijk benaderd.

Omdat er geen roet en as aan te pas komt is bij de verbranding in een sfeerhaard geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van een biohaard geen ventilatie nodig.

Waarom een Xaralyn Louis sfeerhaard?

Xaralyn Louis
Xaralyn Louis

De biohaard is erg in opkomst. Dat heeft als reden; gasprijzen stijgen en het verbranden van gas gaat in de toekomst verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de ethanol sfeerhaard erg gemakkelijk. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is niet nodig.

Walmen bij de Xaralyn Louis?

Als u een Xaralyn sfeerhaard koopt dan heeft u heel weinig of geen last van geuren. Walm of roet komt al helemaal niet voor bij dit type haarden. De mindere kwaliteit of merkloze bio-ethanol haarden hebben vaak een slechte, geen volledige verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan.

Hou er rekening mee dat u gebruik maakt van de beste bio-ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende detailhandel verkrijgbaar.

Bio-ethanol sfeerhaard in gebruik nemen

Het aansteken van een bio-ethanol sfeerhaard is zeer eenvoudig. Giet simpelweg bio-ethanol in de brander en steek het aan met bij voorkeur een aansteker met een iets langer handvat. De mooie gele vlammen verschijnen snel en in no-time heeft u warmte en vooral sfeer in uw interieur.

Xaralyn Louis in uw bezit krijgen?

Op deze pagina heeft u de basis principes van een Xaralyn sfeerhaard geleerd, en de werking van de brander. Biologische ethanol is schone brandstof en deze bio-ethanol sfeerhaard kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

118 x 111 x 48.5

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden