Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Lasize vrijstaande bio-ethanol haard

De Xaralyn Lasize bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering in Nederland en België, en ver daarbuiten!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Lasize vrijstaande bio-ethanol haard

De Xaralyn Lasize is een vrijstaande sfeerhaard, die voorzien is van de nieuwste technieken. Deze Xaralyn bio-ethanol sfeerhaard brengt warmte en vooral sfeer in uw huis. Xaralyn haarden zijn prachtig vormgeven, en voldoen aan alle veiligheidseisen. Deze haard is tevens te gebruiken als sfeervolle roomdivider.

Waarom een Xaralyn Lasize?

De toepasbaarheid van een bio-ethanol haard is zeer groot aangezien er geen rookafvoer nodig is. Het mooie hieraan is dat u de Xaralyn Lasize overal kunt plaatsen in huis en er geen warmte verlies optreedt. Onze bio-ethanol haarden zijn snel leverbaar, dankzij zorgvuldig gekozen partners.

De goedkoopste Xaralyn haard

Heeft u een bio-ethanol haard op het oog, zoals bijvoorbeeld de Xaralyn Lasize? Dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Bij elke product op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul hier uw gegevens in. De naam van de bio-ethanol haard is hierbij alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Werking van de Xaralyn Lasize bio-ethanol haard

Een bio-ethanol haard brandt net even wat anders dan een gas- of een houtkachel. Deze sfeerhaarden produceren vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, biologische ethanol.

Bio ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker, graan en maïs. Zuivere bioethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol of als je het wetenschappelijk benaderd C2H6O.

Omdat er geen roet of as aan te pas komt is bij de verbranding in de Xaralyn Lasize geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij de verbranding van bio-ethanol geen ventilatie nodig.

Waarom een biologische ethanol haard?

Xaralyn Lasize
Xaralyn Lasize

De biohaard is erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst mogelijk verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de Xaralyn haard een fluitje van een cent. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is niet nodig.

Geur of walmen bij Xaralyn Lasize?

Als u een goede haard koopt van een bekend merk zoals Xaralyn dan heeft u geen last van geuren. Roet komt al helemaal niet voor bij dit type sfeerkachel.

De mindere of merkloze biohaarden hebben vaak een slechte, geen volledige verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan. Denk er verder aan dat u gebruik maakt van de beste bio-ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende winkels aan te schaffen.

Xaralyn bioethanol sfeerhaard gebruiken

Het aansteken van een bio-ethanol sfeerhaard is erg gemakkelijk. Giet simpelweg ethanol in de brander en steek het aan met bij voorkeur een aansteker met een iets langer handvat. De mooie gele vlammen verschijnen snel en in no-time heeft u warmte en vooral sfeer in uw interieur.

Xaralyn Lasize aanschaffen?

Bij dit product heeft u de basis principes van de Xaralyn Lasize haard kunnen lezen, en de werking van de brander. Bio-ethanol is schone brandstof en deze prachtige biologische ethanol haard kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

99 x 136 x 29.7

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden