Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Kreta Mini vrijstaande bio-ethanol haard

De Xaralyn Kreta Mini bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Nederland en België.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Kreta Mini vrijstaande bio-ethanol haard

Xaralyn Kreta Mini bio-ethanol schouw met brander

De Xaralyn Kreta Mini is een schone en vrijstaande bio-ethanol haard uit onze collectie bioethanol haarden. Deze Xaralyn schouw is een haard die naast de nodige sfeer, ook warmte in het interieur van uw huis brengt. De Xaralyn Kreta Mini is van unieke topkwaliteit en betrouwbaar aangezien hij voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Waarom een Xaralyn schouw met brander?

Het gebruiksgemak van een Xaralyn schouw is zeer groot omdat er geen rookafvoer nodig is. Dit heeft als voordeel dat u de biohaard overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmte verlies optreedt. Onze biologische ethanolhaarden zijn snel leverbaar, dankzij zorgvuldig gekozen partners.

De goedkoopste Xaralyn Kreta Mini

Heeft u een Xaralyn haard op het oog, dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Bij elke kachel op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul uw gegevens in. De naam van de bio-ethanol haard is alvast ingevuld. Klik op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Werking van de Xaralyn Kreta Mini

Een biohaard brandt net even wat anders dan een gas- of houtkachel. Deze sfeerhaarden produceren vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, bio-ethanol. Ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals graan en maïs. Zuivere Bio-ethanol wordt ook wel gedenatureerde alcohol genoemd. Omdat er geen roet of as aan te pas komt is bij de verbranding in een ethanol sfeerhaard geen afvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van de Xaralyn sfeerhaard geen ventilatie nodig.

Waarom de Xaralyn Mini biohaard?

Xaralyn Kreta Mini
Xaralyn Kreta Mini

De bio-ethanol haard is erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de Xaralyn Kreta Mini een fluitje van een cent. Een schoorsteen en gesleep met hout of pellets is niet nodig.

Walmen en luchtjes?

Als u een goede bio-ethanol haard koopt van een bekend merk dan heeft u geen of heel weinig hinder van geuren. Walmende vlammen of roet komt al helemaal niet voor bij dit soort kachel.

De slechte of merkloze bio-ethanol haarden hebben vaak een onvolledige verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan. Gebruik aub de beste bio-ethanol met een waarde van meer als 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende winkels te verkrijgen.

Xanalyn Kreta Mini sfeerhaard in gebruik nemen

Het aansteken van een Xaralyn Kreta Mini sfeerhaard is eenvoudig te doen. Giet simpelweg bio-ethanol in de brander en steek het aan met bij voorkeur een aansteker met een wat langer handvat. De mooie gele vlammen verschijnen snel en in no-time heeft u warmte en vooral sfeer in uw interieur.

Bio-ethanol sfeerhaard kopen?

Hier heeft u de basis principes van de Xaralyn Kreta Mini kunnen lezen, en de werking van de brander. Schone ethanol is zeer schone brandstof en de Xaralyn Kreta sfeerhaard kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Zie ook “Xaralyn Kreta

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

105 x 99 x 44.5

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden