Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Kos bio-ethanol haard vrijstaand

De Xaralyn Kos bio-ethanol sfeerhaard/ schouw bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Nederland en België.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Kos bio-ethanol haard vrijstaand

Xaralyn Kos is een sfeerhaard zonder rookkanaal omdat er geen afvoer nodig voor de ontwikkeling van rook of as. Deze Xaralyn is een vrijstaande biologische ethanol sfeerhaard. De Xaralyn Kos is een haard die naast de nodige sfeer ook extra warmte in uw huis brengt.
Alle biohaarden zijn origineel vormgegeven, van topkwaliteit en bij goed gebruik veilig te gebruiken.

De toepasbaarheid van een Xaralyn is groot aangezien er geen rook afvoerkanaal nodig is. Het mooie hieraan is dat u de haard met bio brander overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmte verlies optreedt. Onze Xaralyn haarden zijn snel leverbaar, dankzij zorgvuldig gekozen dealers.

De goedkoopste Xaralyn Kos

Bent u geïnteresseerd in de Xaralyn Kos dan zorgen wij ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk in huis krijgt. Bij elke product op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden. Vul uw contact-gegevens in. De naam van de haard met bio-ethanol brander is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Xaralyn met biologische ethanol brander

Xaralyn Kos
Xaralyn Kos

Een haard op bio-ethanol brandt net even wat anders dan een gaskachel of een houtkachel. Deze schouw produceert vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, de bio-ethanol. Ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker, graan en maïs. Zuivere bio-ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol of wetenschappelijk gezien als C2H6O.

Omdat er geen roet of as aan te pas komt is bij de verbranding in een bio-ethanol sfeerkachel geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van de Xaralyn Kos geen ventilatie nodig.

Waarom een bio-ethanol sfeerhaard?

De schouw met ethanol brander is erg in opkomst. De grootste reden hiervoor is dat de verbranding van gas in de toekomst lijkt te gaan verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de haard met bio-ethanol brander erg gemakkelijk. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met houtblokken is niet nodig.

Geuren of roet bij Xaralyn Kos?

Als u een goede haard koopt van een bekend merk dan heeft u geen of heel weinig hinder van geuren. Roet komt al helemaal niet voor bij bio-ethanol sfeerhaarden.

De minder goede of merkloze biologische ethanol haarden hebben vaak een slechte, niet volledige verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan. Denk er verder altijd aan dat u gebruik maakt van de beste ethanol met een waarde van meer dan 95%.

Haard in gebruik nemen

Het aansteken van een bio-ethanol sfeerhaard is erg eenvoudig. Giet simpelweg de bio-ethanol in de brander en steek het aan. De mooie vlammen verschijnen snel voor warmte en vooral sfeer in uw interieur.

Xaralyn Kos in uw bezit krijgen?

Op deze website heeft u de basis principes van de Xaralyn Kos met bio-ethanol schouw met brander kunnen lezen, en de werking van een bio-ethanol brander. Bio-ethanol is zeer schone brandstof en een haard van Xaralyn kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

119 x 108 x 39

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden