Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Cadiz bio-ethanol haard vrijstaand

De Xaralyn Cadiz bio-ethanol sfeerhaard bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Nederland en België.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Cadiz bio-ethanol haard vrijstaand

Xaralyn Cadiz is een bio-ethanol sfeerhaard zonder walmen of roet. Ga uitsluitend voor de beste bio-ethanol sfeerhaard!

Bio-ethanol sfeerhaarden zijn haarden die naast de nodige warmte ook extra sfeer in uw huis brengen. Alle sfeerhaarden zijn origineel vormgegeven en voldoen aan alle eisen van de EU.

Waarom een Xaralyn Cadiz biohaard?

Een sfeerhaard met bio-ethanol brander is een erg groot voordeel aangezien er geen rookafvoer nodig is, dit geldt ook voor de Xaralyn Cadiz.
Dit heeft als voordeel dat u de haard op de gewenste plekken in uw huis kunt neerzetten zonder dat er warmte verloren gaat. Onze biohaarden zijn snel leverbaar.

De goedkoopste Cadiz online

Heeft u een haard met bio-ethanol brander op het oog zoals de Xaralyn Cadiz dan zorgen we ervoor dat wij deze zo goedkoop mogelijk leveren. Bij elke haard op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul uw gegevens in. De naam van de haard met bio-ethanol brander is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper kan niet!

Xaralyn Cadiz met biologische ethanol brander

Een Xaralyn Cadiz brandt net even wat anders dan een gaskachel. Deze sfeerhaarden produceren vlammen en warmte door middel van bio-ethanol. Bio ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals graan. Zuivere Bio-ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol.

Omdat er geen as of rook aan te pas komt is bij de verbranding in deze sfeerhaard geen schoorsteen nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Zelfs in een niet-geventileerde ruimte heeft niet meer dan 20 vierkante meter om gebruik te maken van een Xaralyn biohaard.

Schouw met bio-ethanol brander

Xaralyn Cadiz
Xaralyn Cadiz

Bio-ethanol haarden zoals de Xaralyn Cadiz zijn erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst mogelijk verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van deze sfeerhaard met ethanol brander een fluitje van een cent. Een gasaansluiting of gesleep met houtblokken is niet nodig.

Geurtjes bij de Xaralyn Cadiz?

Als u een goede haard met bio-ethanol brander koopt van een populair merk dan heeft u geen last van geuren. Roet komt al helemaal niet voor bij dit soort sfeerkachels. De mindere of merkloze bio-ethanol haarden hebben vaak een slechte, niet volledige verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan.

Denk er aan dat u gebruik maakt van pure bio-ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende winkelketens te koop.

Haard met bio-ethanol brander in gebruik nemen

Het aansteken van een bio-ethanol sfeerhaard is erg gemakkelijk. Giet simpelweg bio-ethanol in de brander en steek het aan met bij voorkeur een aansteker met een wat langer handvat. De mooie gele vlammen verschijnen snel en in een mum van tijd heeft u warmte en vooral sfeer in uw interieur.

Xaralyn Cadiz bio-ethanol sfeerhaard in uw bezit krijgen?

Op deze website heeft u de basis principes van een haard met bio-ethanol brander tot u kunnen nemen, en de werking van een bio-ethanol brander. Bio-ethanol is veilige brandstof en een haard met bio-ethanol brander kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Zie ook de Xaralyn Cadiz Corner.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

98 x 95 x 37.5

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden