Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Cadiz Corner bio-ethanol haard vrijstaand

De Xaralyn Cadiz Corner bio-ethanol schouw hoekhaard bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Nederland en België.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Cadiz Corner bio-ethanol haard vrijstaand

De Xaralyn Cadiz Corner is een moderne bio-ethanol sfeerhaard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van bio-ethanol haarden. Deze Xaralyn haard heeft een mooi vlammenspel en is een ware verrijking in uw huis.

De Cadiz Corner van het merk Xaralyn is vrijstaande bio-ethanol schouw, met het vuurzicht aan de voorkant. Doordat deze biohaard in een punt loopt is hij erg makkelijk te verplaatsen naar de hoek van uw kamer. Deze hoekhaard is van topkwaliteit en betrouwbaar aangezien alles voldoet aan de EU veiligheidsnormen.

De uitvoerbaarheid van een Xaralyn Cadiz is zeer groot aangezien er geen aansluiting van afvoer nodig is. Dit heeft als voordeel dat u de schouw met bio-ethanol brander overal kunt plaatsen in huis. Onze bio-ethanol haarden zijn snel leverbaar, dankzij zorgvuldig gekozen dealers.

Prijs Xaralyn Cadiz Corner

Heeft u een Xaralyn haard op het oog, zoals bijvoorbeeld onze Xaralyn Cadiz Corner? Dan zorgen wij ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Bij elke sfeerhaard op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul uw gegevens in. De naam van de sfeerhaard met bio-ethanol brander is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs.

Echt vuur van bio-ethanol in de Xaralyn Cadiz Corner

Een haard met bio-ethanol brander brandt net even wat anders dan een hout of gaskachel. Deze sfeerhaarden produceren vlammen en warmte door bio-ethanol. Bio-ethanol (C2H60) is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker.

Omdat er geen roet aan te pas komt is bij de verbranding in deze sfeerhaard geen rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende.
Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik weinig tot geen ventilatie nodig.

Waarom een bio-ethanol brander?

De haard met bio-ethanol brander is erg in opkomst. Dat heeft verschillende redenen, zoals bijvoorbeeld de gasprijzen die soms hard stijgen.
Daarnaast is de montage en het gebruik van de haard met bio-ethanol brander erg gemakkelijk. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is niet nodig.

Walmen en luchtjes?

Als u een Xaralyn Cadiz Corner koopt, dan heeft u geen of sporadisch last van geuren. De minder goede of merkloze bio-ethanol haarden hebben vaak een slechte, niet volledige verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan. Denk er goed aan dat u gebruik maakt van de beste bio-ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online of bij bekende winkels zoals de Action te verkrijgen.

Hoe werkt de Xaralyn Cadiz Corner?

Xaralyn Cadiz Corner
Xaralyn Cadiz Corner

Het aansteken van een bio-ethanol sfeerhaard is een simpel klusje. Giet simpelweg bio ethanol in de brander en steek het aan met bij voorkeur een aansteker met een iets langer handvat. In no-time heeft u warmte en vooral sfeer in uw interieur.

Cadiz Corner aanschaffen?

In dit bericht heeft u de basis principes van een haard met bio-ethanol brander kunnen lezen, en de werking van een bio-ethanol brander. Schone ethanol is de schoonste brandstof en de Xaralyn Cadiz Corner haard met bio-ethanol brander kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Zie ook Xaralyn Cadiz.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

98 x 95 x 19.8

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden