Sfeerhaarden product-filter Toont 1 - 12 of 21 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Bio-ethanol haard vrijstaand

Op zoek naar een bio-ethanol haard vrijstaand? In deze categorie vindt u alle vrijstaande bio-ethanol sfeerhaarden! Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen bezorgers en installatiebedrijven door heel Nederland.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van bio-ethanol haarden vrijstaand maar verzorgen ook de volledige aflevering, installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen.

Voor vragen over een van onze bio-ethanol vrijstaande sfeerhaarden kunt u bij ons terecht. Tel. 038-2022181 of ga naar het contactformulier. U kunt ook bij elke vrijstaande bio-ethanol haard heel eenvoudig de laagste prijs opvragen. Binnen 1 dag krijgt u een prijs die opvallend lager is dan elders.

lees meer

Vrijstaande bio-ethanol haard kopen

Een vrijstaande bio-ethanol haard kunt u het beste kopen bij Sfeerhaarden.nl; u ontvangt altijd de laagste totaalprijs en u heeft een professioneel aanspreekpunt voor al uw vragen.

Een bio-ethanol sfeerhaard kent vele voordelen. U bespaard op fossiele brandstoffen, het is milieuvriendelijk stoken, brengt sfeer en warmte, is duurzaam en onderhoudsarm.

De bio ethanol haard vrijstaand kunt u overal plaatsen. Hij geeft warmte en sfeer zonder rook afvoer kanaal, en in een gemiddelde huiskamer (groter dan 20 m3) is geen ventilatie nodig.

Naast de bio-ethanol haard vrijstaand leveren wij ook;