Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Ambiance bio-ethanol haard vrijstaand

De Xaralyn Ambiance bio-ethanol sfeerhaard kopen in de webshop van sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Ambiance bio-ethanol haard vrijstaand

Xaralyn Ambiance is een vrijstaande bio-ethanol haard die makkelijk te verplaatsen is door uw hele huis. Een kachel zoals de Xaralyn Ambiance, creëert naast de nodige warmte ook een extra fijne sfeer in huis. De Ambiance is naast zijn specifieke vormgeving van topkwaliteit en voldoet hij aan alle Europese veiligheidsnormen.

Bij een ethanol haard is er geen afvoerkanaal nodig. Het mooie hieraan is dat u de bio ethanol haard overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmteverlies optreedt. Onze Xaralyn Ambiance haard is snel leverbaar.

De goedkoopste Xaralyn Ambiance sfeerhaard onlineXaralyn Ambiance bio-ethanol haard vrijstaand

Heeft u de Xaralyn Ambiance sfeerhaard op het oog dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Ook bij deze sfeerhaard kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden. Vul hier uw gegevens in. De naam van deze bio-ethanol haard is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs ervan. Goedkoper krijg je hem nergens!

Xaralyn Ambiance met “echte vlammen”

De Xaralyn Ambiance haard brandt net even wat anders dan een gaskachel of een houtkachel. Deze sfeerhaard produceert vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, bio-ethanol.

Ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker, graan en maïs. Zuivere bio ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol of als je het wetenschappelijk benaderd C2H6O.

Omdat er geen roet of as aan te pas komt is bij de verbranding in deze sfeerhaard geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van een Xaralyn haard zelfs helemaal geen ventilatie nodig.

Waarom een ethanol-haard?

De bio-ethanol-haard is erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de ethanol-haard een fluitje van een cent. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is hierbij niet nodig.

Walm of vieze geur?

Als u een goede bio-ethanol haard koopt van een bekend merk, zoals de Xaralyn Ambiance, dan heeft u heel weinig of geen last van geuren. Roetwalm komt al helemaal niet voor bij dit soort kachels. De minder goede of merkloze bio-ethanol haarden hebben vaak een slechte, niet volledige verbranding waardoor er wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan in uw huis.

Denk er dan wel bij na dat u gebruik maakt van de betere biologische ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende winkelketens te kopen.

Xaralyn Ambiance in gebruik nemen

Het aansteken van de Xaralyn Ambiance bio ethanol sfeerhaard is zeer eenvoudig. Giet simpelweg de vloeibare ethanol in de brander en steek het aan met het liefst een aansteker met een lang handvat. De mooie gele vlammen verschijnen snel en in no-time heeft u warmte maar vooral sfeer in uw woning.

Xaralyn haard kopen?

Hier heeft u de basis principes van deze Xaralyn haard kunnen lezen, en de werking van een bio-ethanol brander. Ethanol is schone brandstof en een Xaralyn Ambiance haard kunt u bij ons zeer voordelig kopen. Maak hiervoor gebruik van de offerteknop in het bovenste gedeelte van deze pagina.

Voor vragen over deze haard kunt u uiteraard bij ons terecht. De contactgegevens vindt u hier.

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

110 x 195 x35

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden