Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Cuneo bio-ethanol haard vrijstaand

De Xaralyn Cuneo bio-ethanol tafelbrander bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Nederland en België!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Cuneo bio-ethanol haard vrijstaand

Xaralyn Cuneo is een leuke moderne biologische ethanol sfeerhaard of tafelbrander, voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van bio ethanol haarden.

Uitermate geschikt voor de zwoele zomeravond in de tuin of in de winter gezellig in de huiskamer. De Xaralyn Cuneo heeft geen rook afvoerkanaal nodig, geeft warmte maar brengt vooral veel sfeer. De Xaralyn tafelbrander is van topkwaliteit en veilig aangezien hij voldoet aan alle EU veiligheidsnormen.

Makkelijk in gebruik te nemen

De toepasbaarheid van een Xaralyn biohaard is enorm aangezien er geen rookafvoer nodig is. Het voordeel hiervan is dat u de Xaralyn Cuneo haard overal kunt plaatsen in huis of buiten in de tuin of op het terras. De Xaralyn Cuneo nagenoeg altijd snel snel leverbaar.

De goedkoopste Xaralyn Cuneo

Xaralyn Cuneo
Xaralyn Cuneo

Heeft u een haard op bio-ethanol op het oog, zoals bijvoorbeeld de Xaralyn Cureo? dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Bij elk product op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul uw NAW gegevens in. De naam van de haard op bio-ethanol is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Hoe werkt de Xaralyn Cuneo?

Een haard op biologische ethanol brandt net even wat anders dan een gaskachel of een houtkachel. Deze sfeerhaarden produceren vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, bio-ethanol.

De ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten. Zuivere Bio-ethanol wordt ook wel aangeduid als je het wetenschappelijk benaderd als C2H6O. Omdat er geen roet of as aan te pas komt is bij de verbranding in een sfeerhaard geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van de Xaralyn Cuneo sfeerhaard geen ventilatie nodig.

Haard op biologische ethanol

De biohaard is erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst verdwijnen. Daarnaast is de montage en het in gebruik nemen van de Xaralyn een fluitje van een cent. Een gasaansluiting en gesleep met houtblokken is niet nodig.

Nare of walm geur bij deze Cuneo tafelbrander?

Als u een goede biohaard koopt van een bekend merk, zoals Xaralyn dan heeft u geen of sporadisch last van geuren. Walmende vlammen of roet komt al helemaal niet voor bij dit soort haarden.

De mindere of merkloze biohaarden hebben vaak een slechte, onvolledige verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan.
Denk er bij na dat u gebruik maakt van de betere bio-ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende detailhandel te verkrijgen.

Biologische ethanol brander aansteken

Het aansteken van de Cuneo is een simpel klusje. Giet simpelweg ethanol in de brander en steek het aan met het liefst een aansteker met een lang handvat. De mooie gele vlammen verschijnen snel in de Xaralyn Cuneo en in no-time heeft u warmte en vooral sfeer om van te genieten.

Xaralyn biohaard aanschaffen?

Op deze webpagina heeft u de basis principes van de Cuneo tafelbrander op bio-ethanol geleerd, en de werking van een bio-ethanol brander in het algemeen. Bio-ethanol is de schoonste brandstof en haarden op bio-ethanol kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

 

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

53 x 26 x 10.5

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden