Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn 8014 bio ethanol brander

De Xaralyn 8014 keramische bio-ethanol brander noemen we door zijn lengte ook wel lijnbrander. Vraag vandaag nog een offerte!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn 8014 bio ethanol brander

De Xaralyn keramische brander 8014 noemen we door zijn lengte ook wel lijnbrander. Dit model is uitgevoerd in RVS of zwart en wordt geleverd inclusief alle toebehoren zoals glasplaatjes, aansteker en trechter. De LS uitvoering is bedoeld voor inbouw, de bovenplaat van de brander steekt hierbij iets over de daadwerkelijke brander heen. De keramische branders van Xaralyn zijn in alle testen als veiligste getest.

Xaralyn 8014 bio-ethanol brander

De keramische brander van Xaralyn 8014 is uitgevoerd met een gepatenteerde keramische (poreuze) steen.

De brandvloeistof wordt volledig in de keramische steen geabsorbeerd. Zodra de bio ethanol brander open gezet wordt, zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders. De meest veilige manier van open vuur.

De verbranding is volkomen schoon. Door het ontbreken van rookgassen is er geen rookkanaal nodig waardoor de keramische brander in bijna elke ruimte geplaatst kan worden. Onze keramische branders zijn in alle testen als veiligste getest.

De Xaralyn 8014 keramische brander komt met een levenslange garantie!

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

Model

8014

Model

Brandstof

Kleur

,

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden