Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn 5820S bio ethanol brander

De Xaralyn 5820S keramische bio-ethanol brander is bij sfeerhaarden.nl te krijgen voor de beste prijs en snelle levering.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn 5820S bio ethanol brander

Xaralyn 5820S

Xaralyn 5820S is een moderne bio ethanol brander voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van bio ethanol haarden en met het mooie vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

De Xaralyn keramische brander 5820 is de meest verkochte maat in onze beroemde branders. Dit model is uitgevoerd in RVS of zwart en wordt geleverd inclusief alle toebehoren zoals glasplaatjes, aansteker en trechter. De keramische branders van Xaralyn zijn in alle testen als veiligste getest.

Xaralyn 5820S bio-ethanol brander

De keramische brander van Xaralyn is uitgevoerd met een gepatenteerde keramische (poreuze) steen.

De brandvloeistof wordt volledig in de keramische steen geabsorbeerd. Zodra de brander open gezet wordt, zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders. De meest veilige manier van open vuur.

De verbranding is volkomen schoon. Door het ontbreken van rookgassen is er geen rookkanaal nodig waardoor de Xaralyn 5820S keramische brander in bijna elke ruimte geplaatst kan worden.

Onze keramische branders zijn in alle testen als veiligste getest. Alle Xaralyn keramische branders hebben een levenslange garantie!

Zie ook de Xaralyn 8014LS

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

57.5 x 20 x 8

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden