Sfeerhaarden product-filter Toont 1 - 12 of 18 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Bio-ethanol branders

Op zoek naar een topmodel A-merk bio-ethanol brander voorzien van alle veiligheidseisen? Hier treft u al onze bio-ethanol branders. Vraag een vrijblijvende prijsopgave om gegarandeerd de veiligste en goedkoopste bio ethanol brander naar keuze in uw bezit te krijgen. Bellen kan natuurlijk ook, tel. 0382022181 of ga meteen door naar Keuzehulp.

lees meer

De bio-ethanol branders van Xaralyn

Bio-ethanol is niets anders dan biologische alcohol gewonnen uit natuurlijke materialen. De CO2-uitstoot van onze ethanol branders is erg gering, niet meer dan het branden van een kaars.

Elke bio ethanol brander uit deze categorie is uitgevoerd met een gepatenteerde poreuze keramische steen.

De bio-ethanol wordt in zijn geheel geabsorbeerd in de keramische steen. Op het moment dat de ethanol brander aan wordt gestoken zorgt het vrijkomende gas voor een gelijkmatige verbranding die vele malen efficiënter is dan overige (merkloze) bio ethanol branders die op vele plekken online te koop worden aangeboden.

De meest economische en veiligste manier van open vuur treft u alleen bij onze Xaralyn bio-ethanol branders!

Bio-ethanol brander kopen?

Ga uitsluitend voor topkwaliteit en laat u geheel vrijblijvend informeren door de sfeerhaarden experts en adviseurs van Sfeerhaarden.nl!

lees meer

Overige categorieën bio-ethanol haarden:
Bio-ethanol haarden 
Bio-ethanol haarden vrijstaand
Bio-ethanol haarden hangend


Deze klanten kochten bij ons een bio-ethanol brander of haard:

Jiska ⭐⭐⭐⭐⭐

Afgelopen week is onze bio ethanol haard geplaatst en geleverd door Sfeerhaarden.nl. We konden vanwege corona niet naar de showroom maar ze hebben ze ons goed kunnen adviseren. De plaatsing ging vlot en vakkundig. Wij zijn 100% tevreden.

Abma ⭐⭐⭐⭐⭐

Correcte en bereidwillige benadering. Ook eerlijk wanneer iets toegegeven moet worden. Levering van de ethanol brander is snel en betrouwbaar.

Michael van P. ⭐⭐⭐⭐⭐

Bio ethanol brander is snel geleverd. Ik heb hier nu al 3 haarden gekocht.

Sanders ⭐⭐⭐⭐⭐

Goede kwaliteit en ruime keuze bio ethanol branders. Wij zijn tevreden en we raden Sfeerhaarden.nl aan!

barend ⭐⭐⭐⭐⭐

Ruime keuze bio ethanol branders en voldoende informatie gekregen. Informatie wordt helder en duidelijk verstrekt per telefoon maar ook persoonlijk bij een regionale showroom in de buurt van waar we wonen.