• Sfeerhaarden.nl is dealer van diverse merken haarden- en kachels


    Service, installatie en onderhoud

Bedankt!

Uw prijsaanvraag is succesvol verzonden. Wij behandelen uw gegevens met de grootst mogelijke zorg en zullen uw aanvraag snel in behandeling nemen.

Met vriendelijke groet,

Sfeerhaarden.nl Kampen
Onderdeel van Warmtestore
Industrieweg 4 A
8263 AC Kampen
Tel. 038-2022181
Fax. 038-3338363

Klik hier om terug te gaan naar de homepagina..

Sfeerhaarden verkoop en installatie

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"