Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Faber theBUZZ Corten tuinhaard

De Faber theBUZZ Corten tuinhaard bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Europa. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Faber theBUZZ Corten tuinhaard

Faber theBUZZ Corten is een moderne robuuste tuinhaard en is een ware verrijking van uw tuin, terras of buitenverblijf.

Faber TheBUZZ Corten tuinhaard op gas

De TheBuzz corten van Faber is een mooi vormgegeven gashaard. Deze haard is bovendien verrijdbaar zodat hij eenvoudig verplaatst kan worden. Hij is speciaal ontworpen om op zowel aardgas als flessengas te kunnen branden.

TheBUZZ kopen bij Sfeerhaarden.nl

Heeft u interesse in de theBuzz van Faber? Vraag dan naar de actuele prijs bij Sfeerhaarden.nl via de knop “Laagste prijs weten?” of kom naar een van onze showroomr in Kampen, Alblasserdam of Mijdrecht. Bellen kan natuurlijk ook, tel: 038-2022181. Een prijs opvragen verplicht u tot niets!

Zie ook “Faber TheBuzz“. Dezelfde tuinhaard maar dan vervaardigd uit ander materiaal.

Faber haarden

Het verhaal van Faber begon rond 1844 toen oprichter Jan Gerrits Faber een smederij begon en het eerste Faber vuur ontstoken werd. Nu 175 jaar later is Faber uitgegroeid tot één van de koplopers in de gas en elektrische haardenbranche. Het constant ontwikkelen en toepassen van innovatieve technieken is wat de Faber gashaarden zo speciaal maken. De passie voor ontwikkelen heeft voor diverse uitvindingen en patenten gezorgd die vandaag de dag nog steeds het standaard zijn in de wereldwijde haardenmarkt voor zowel gas als elektrische haarden. In der loop der jaren is Faber onderdeel geworden van de Glen Dimplex Group welke de wereldwijd grootste fabrikant is van elektrische haarden en kachels.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 4]

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

61.2 x 138.8 x 62

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden