De beste merken en de goedkoopste aanbiedingen: profiteer van de laagste prijzen online bij Sfeerhaarden.nl!

Filter producten Alle 10 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Toont alle 10 resultaten

Goedkope sfeerhaarden

Sfeerhaarden.nl is een website van Warmtestore, speciaal bedoeld voor goedkope sfeerhaarden. Bij ons vindt u een volledig assortiment goedkope elektrische haarden, bio ethanol haarden en tuinhaarden. Wij zijn verkooppunt van inbouwhaarden, hangende haarden en vrijstaande haarden voor elk budget en van de beste merken.

Haarden in de aanbieding

Op Sfeerhaarden.nl ziet u (meestal) de adviesprijs van onze haarden, maar dit kan meestal goedkoper. Zeker als het gaat om het plaatsen van de haard krijgt u een totaalprijs die u zal verbazen.

In elke categorie vindt u de mooiste haarden tegen spotprijzen. Voor de goedkoopste sfeerhaarden en de laagste prijs klikt u op de oranje button “Laagste prijs weten?”. Vervolgens wordt u benaderd door een van onze adviseurs en krijgt u de goedkoopste prijs te horen voor het model sfeerhaard waar u interesse in heeft, eventueel inclusief het installeren van de haard. Goedkope sfeerhaarden voor de laagste prijs vindt u exclusief bij Sfeerhaarden.nl!

Sfeerhaarden verkoop en installatie

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"