Xaralyn Shigo

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 699,00
OF

Korte omschrijving

Sfeerhaarden.nl biedt u de scherpste prijs voor de Ruby Fires Shigo bio-ethanol haard.

Xaralyn Shigo

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Eigenschappen

De Ruby Fires Shigo bio-ethanol haard is een vrijstaande design haard. De Shigo is een natuurstenen vaas gecombineerd met een keramische brander. Een designobject dat zowel in een klassiek als modern interieur geplaatst kan worden.
De Shigo is opgebouwd uit ‘broken stone’. Een natuurstenen product met een ruige look. De Shigo dient voor gebruik gedeeltelijk gevuld te worden met zand of kiezels om de voet van de vaas te verzwaren voor extra stabiliteit (niet meegeleverd). De Shigo is uitgevoerd met de keramische brander 4114LB.

Bio ethanol branders
De keramische brander van Ruby Fires is uitgevoerd met een gepatenteerde keramische (poreuze) steen.

De brandvloeistof wordt volledig in de keramische steen geabsorbeerd. Zodra de brander open gezet wordt, zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders. De meest veilige manier van open vuur.

De verbranding is volkomen schoon. Door het ontbreken van rookgassen is er geen rookkanaal nodig waardoor de keramische brander in bijna elke ruimte geplaatst kan worden. Onze keramische branders zijn in alle testen als veiligste getest.

Standaard
- Steen
- Kleur F02
- Keramische brander 4114LB

Optioneel
- Bio-ethanol CL100 (12x1liter)

Extra informatie

Merk Xaralyn
Model vrijstaande
Kleur beige
Vuurzicht Nee

Files Attached:

  • Technische tekening binnenkort beschikbaar