Xaralyn Santos

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2.199,00
OF

Korte omschrijving

Sfeerhaarden.nl biedt u de scherpste prijs voor de Ruby Fires Santos bio-ethanol haard.

Xaralyn Santos

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Eigenschappen

De Ruby Fires Santos bio-ethanol haard is een moderne schouw met een strakke vormgeving. Bij het ontwerp van dit model zijn niet alleen verschillende kleuren steen met elkaar gecombineerd maar wordt naast Fossil Stone ook gebruik gemaakt van Broken Stone. Door zijn royale afmetingen is dit model en echte blikvanger. De Santos is uitgevoerd met de keramische brander 5820LB en wordt geleverd inclusief basalt split.

Fossil Stone
Fossil Stone is een unieke steensoort die overeenkomt met ruw of gepolijst marmer, bevestigd op een houten ondergrond. Hierdoor ontstaat het gevoel en de uitstraling van echt marmer. Toch is het gewicht relatief laag en hierdoor is een Fossil Stone schouw gemakkelijk te verplaatsen. Fossil Stone is een natuurproduct; er kunnen kleine kleur- en/of structuurafwijkingen voorkomen. Hierdoor heeft iedere schouw een eigen, uniek karakter. Ruby Fires biedt u gepolijste (glad en licht glanzende) schouwen en ongepolijste schouwen (met een ruwe structuur en een wat doffere uitstraling).

Bio ethanol branders
De keramische brander van Ruby Fires is uitgevoerd met een gepatenteerde keramische (poreuze) steen.

De brandvloeistof wordt volledig in de keramische steen geabsorbeerd. Zodra de brander open gezet wordt, zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders. De meest veilige manier van open vuur.

De verbranding is volkomen schoon. Door het ontbreken van rookgassen is er geen rookkanaal nodig waardoor de keramische brander in bijna elke ruimte geplaatst kan worden. Onze keramische branders zijn in alle testen als veiligste getest.

Standaard
- Fossil stone F02 (gepolijst of gezoet)
- Keramische brander 5820B

Optioneel
- Keramische houtset (10-stuks)
- Bio-ethanol CL100 (12x1liter)

Extra informatie

Merk Xaralyn
Model vrijstaande
Kleur wit
Vuurzicht Front

Files Attached: