Service en garantie

Service

Wanneer je product niet naar wens werkt kun je uiteraard service verwachten van ons. Neem hiervoor contact met ons op om te kijken welke service wij kunnen bieden voor je product.

Garantie

Op alle producten bieden we je minimaal 2 jaar garantie. Hoe lang deze termijn precies is voor jouw product, neem gerust contact met ons op.


In het kort komt het erop neer dat je product bij normaal gebruik niet stuk mag gaan binnen 2 jaar. Mocht dit wel het geval zijn, dan gaan we je product kosteloos repareren of vervangen.

Carry-in garantie: we vragen jou om het defecte product naar ons terug te sturen. Het product wordt in dit geval gerepareerd.

On-site garantie: de fabrikant komt het product bij jou thuis repareren. Je hoeft het product niet op te sturen.

Let op: Voor herstel of vervanging op grond van deze garantie gelden een aantal voorwaarden. Heb je het product langer dan 2 jaar geleden gekocht? Of is je product kapot als gevolg van val-, druk-, stoot-, of vochtschade? Dat lossen we graag voor je op. Maar in de meeste gevallen valt de reparatie dan niet binnen de garantie van Sfeerhaarden.nl. In dit geval worden er kosten in rekening gebracht voor de reparatie.