Maatwerk

Sfeerhaarden.nl kan uw interieur verzorgen van A tot Z. Met ons speciale tekenprogramma kunnen wij uw wensen of ideeën tot leven laten komen met een heuse 3D-tekening. Zo krijgt u namelijk direct inzicht op de opstelling die bij u gerealiseerd kan worden.

Maatwerk Sfeerhaarden.nl

Maatwerk van A tot Z
Naast de aankoop van een haard is men ook altijd op zoek om dit te realiseren in het interieur. Zo kan Sfeerhaarden.nl de wensen en ideeën omzetten in een stukje maatwerk tegen scherpe prijzen door directe inkoop en afhandeling bij onze leveranciers. Hierdoor blijft de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel staan. Zo kunnen wij allerlei schouwen en plateaus in alle mogelijk kleuren en vormen maken, waarbij ook gedacht kan worden aan unieke extra's zoals een tv-nis, lades of kasten. Uw wens is onze uitdaging!

Materialen
Om het idee om te zetten naar een product moet er ook gedacht worden over welk materiaal gebruikt moet worden. Sfeerhaarden.nl kan de schouwen en plateaus leveren in allerlei materialen. Materialen waar aan gedacht kan worden zijn composiet, natuursteen en MDF.