Gazco Yeoman CL8 elektrisch

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 1.517,00

Speciale Prijs € 1.365,00

OF

Korte omschrijving

Sfeerhaarden.nl biedt u de scherpste prijs voor de Gazco Yeoman CL8 elektrische haard.

Gazco Yeoman CL8 elektrisch

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Eigenschappen

Met een vaste gietijzeren bovenplaat en met de hand geschilderde houtblokken is de Gazco Yeoman CL8 elektrische haard de oplossing voor die kamers die geen rookkanaal hebben. Met zijn subtiele, eigentijds gebogen lijnen, en een warmtevermogen van maximaal 2 kW is deze zeer efficiënt. De reflecterende zijpanelen in de elektrische kachel verbeteren het realistische aanzicht en geeft zo een geloofwaardig beeld van het vuur. Afgewerkt in zwart metallic met een roestvrij stalen handgreep. De elektrische haard is eenvoudig te installeren, niet meer dan het inpluggen van de stekker in het stopcontact.

De Yeoman CL serie bevat de unieke VeriFlame technologie met lage energie LED-verlichting. De verwarming zit discreet en niet direct zichtbaar aan de onderkant. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de warmte tussen 1 en 2kW aanpassen net als de VeriFlame effecten.

VeriFlame technologie
Gazco maakt gebruik van de unieke VeriFlame technologie, die u de keuzes van 4 verschillende vuur en vlam snelheden bied, aan te passen aan uw stemming. Alles kan worden geregeld via de bijgeleverde afstandsbediening.

Standaard
- Volglas deur
- Houtblokken
- Afstandsbediening
- Zwart

Extra informatie

Merk Gazco
Model vrijstaande
Kleur zwart
Vuurtype LED
Vuurzicht Front
Vermogen (kW) 1 - 2
Branderdecoratie houtset
Showroom tekst Nee

Files Attached:

  • Technische tekening binnenkort beschikbaar