Gazco Vogue Midi elektrisch

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 1.325,00

Speciale Prijs € 1.195,00

OF

Korte omschrijving

Sfeerhaarden.nl biedt u de scherpste prijs voor de Gazco Vogue Midi elektrische haard.

Gazco Vogue Midi elektrisch

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Eigenschappen

De Gazco Vogue Midi elektrisch is een prachtige hedendaagse elektrische haard die is voorzien van Gazco's ChromaLight Immersive LED-technologie, deze geavanceerde kachel heeft onafhankelijke vlammenverlichting en lichteffecten voor de perfecte sfeer in vrijwel elk deel van het huis. Daarnaast kunt u kiezen tussen diverse branderbedden, namelijk een realistische houtset, heldere en grijze steentjes en Crystal Ice-effect steentjes, dat in combinatie met de realistische vlameffecten kunt u uw eigen op maat gemaakte haard creëren.
Vlameffecten
Met het prachtige LED vlammenspel heeft u de keuze uit twee opvallende kleuren, traditioneel amber of opmerkelijk blauw zodat u de perfecte stemming voor elke gelegenheid kunt creëren. Elk vlambeeld kan wat betreft de helderheid op twee verschillende standen worden ingesteld. Het vlambeeld kan ook worden bediend zonder dat er gebruik word gemaakt van de 2kW verwarming, zodat u ook van uw haard kunt genieten tijdens de warmere zomermaanden.

Chromalight®
De Radiance voor wandmontage bevat Gazco’s state-of-the-art Chromalight® LED achtergrondverlichting (backlight). Het 12 kleuren chromatherapy verlichting systeem biedt een geleidelijke verandering van het kleurenspectrum aan.

Standaard
- Houtset
- Chromalight®
- Afstandsbediening

Optioneel
- Heldere en grijze steentjes
- Crystal Ice-effect steentjes

Extra informatie

Merk Gazco
Model vrijstaande
Kleur zwart
Vuurtype LED
Vuurzicht Front
Vermogen (kW) 1 - 2
Branderdecoratie houtset
Showroom tekst Nee

Files Attached:

  • Technische tekening binnenkort beschikbaar