Gazco Radiance 190W

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 2.323,00

Speciale Prijs € 2.090,00

OF

Korte omschrijving

Sfeerhaarden.nl biedt u de scherpste prijs voor de Gazco Radiance 190W elektrische haard.

Gazco Radiance 190W

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Eigenschappen

De Gazco Radiance 190W elektrische haard is geschikt is voor bijna elk interieur. Door het eenvoudige ophang systeem is installatie eenvoudig. daarnaast is er nog een keuze uit diverse stijlvolle frames. Deze stijlvolle haard voegt een prachtig middelpunt toe aan elke kamer. De haard heeft een maximaal warmteafgifte van 2kW zodat er direct een warme en uitnodigende sfeer kan worden gerealiseerd.

Glazen frame
De Gazco Radiance 80W wordt standaard geleverd met het solide reflecterende glazen frame en is een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Het frame is leverbaar in standaard zwart glas of optioneel wit glas, en geeft een geweldig beeld in combinatie met de flikkerende oranje of blauwe vlam effecten.

Stalen frame
Met zijn eenvoudig maar toch moderne ontwerp, heeft Gazco de Radiance met een stalen frame tot een prachtig opvallend pronkstuk met ingetogen stijl weten te creëren. Het stalen frame kan optioneel in drie kleuren worden geleverd, grafiet, metallic rood of mat ivoor.

Vlameffecten
Met het prachtige LED vlammenspel heeft u de keuze uit twee opvallende kleuren, traditioneel amber of opmerkelijk blauw zodat u de perfecte stemming voor elke gelegenheid kunt creëren. Elk vlambeeld kan wat betreft de helderheid op twee verschillende standen worden ingesteld. Het vlambeeld kan ook worden bediend zonder dat er gebruik word gemaakt van de 2kW verwarming, zodat u ook van uw haard kunt genieten tijdens de warmere zomermaanden.

Chromalight®
De Radiance voor wandmontage bevat Gazco’s state-of-the-art Chromalight® LED achtergrondverlichting (backlight). Het 12 kleuren chromatherapy verlichting systeem biedt een geleidelijke verandering van het kleurenspectrum aan.

Standaard
- Zwart glas
- Helder glazen korrels en witte glazen korrels
- Chromalight®
- Afstandsbediening

Optioneel
- Wit glazen frame
- Stalen frame (grafiet, ivoor of metalliek rood)
- Helder grof glas (branderbed)
- Zwart geslepen glas (branderbed)
- Helder geslepen glas (branderbed)

Extra informatie

Merk Gazco
Model hangende
Kleur antraciet, rood, wit, zwart
Vuurtype LED
Vuurzicht Front
Vermogen (kW) 1 - 2
Branderdecoratie kiezels
Showroom tekst Nee