Gazco eReflex 70W

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 1.704,00

Speciale Prijs € 1.534,00

OF

Korte omschrijving

Sfeerhaarden.nl biedt u de scherpste prijs voor de Gazco Skope 70W elektrische haard.

Gazco eReflex 70W

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Eigenschappen

De moderne Gazco Skope 70W elektrische haard is ontworpen om een veelzijdig beeld te bieden. Met drie verbluffende vlamopties om uit te kiezen, waaronder Amber, Blue en Amber met Blue Accent, creëert de natuurlijke vlamvariatie van het Skope een bijna willekeurig levend visueel beeld.

Voor een super overzicht van de betoverende vlammen, heeft de Skope 70W een diep, driedimensionaal display dat de vlameffecten projecteert op het branderbed voor opvallend realisme.


Trento Suites
Het creëren van een strakke ombouw kan zo eenvoudig zijn als simpelweg de haard aan de muur monteren met de Trento Suite ombouwen. De Trento Suites zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties zodat er altijd één is die past bij uw interieur.

Dynamische vlameffecten
De Skope elektrische haarden maken gebruik van Gazco's Chromalight® Immersive LED-systeem om verbluffende beelden te maken. Vlameffecten kunnen worden ingesteld op natuurlijk barnsteen, modern blauw of zelfs een combinatie van beide. Elke vlamkleur wordt verbeterd met bijpassende downlight-verlichting, die het branderbed in oranje of koel wit baadt voor een werkelijk meeslepende weergave.

De natuurlijke vlamvariatie van de Skope creëert een bijna willekeurig levend visueel beeld. Een diep, driedimensionaal display wordt bereikt dankzij het innovatieve ontwerp van het vuur, dat projecteert dat de vlameffecten tussen de brandstofeffecten verschijnen voor opvallend realisme.

Stemmingsverbeterende verlichting
Met zijn bijna eindeloze mogelijkheden verlicht het krachtige Chromalight de brandeffecten van onderaf voor een dynamisch sprankelend vuureffect. Dat zorgt voor een ontspannende, sfeerverhogende verlichting, of deze nu op natuurlijke barnsteen is ingesteld of op een van de 13 andere atmosferische kleuren.

Chromalight®
De Radiance voor wandmontage bevat Gazco’s state-of-the-art Chromalight® LED achtergrondverlichting (backlight). Het 12 kleuren chromatherapy verlichting systeem biedt een geleidelijke verandering van het kleurenspectrum aan.

Standaard
- Frameloos
- Chromalight®
- Thermostatische afstandsbediening

Optioneel
- Houtset
- Grijze kiezelstenen
- Kristal glas

Extra informatie

Merk Gazco
Model inbouw
Kleur wit, zwart
Vuurtype LED
Vuurzicht Front
Vermogen (kW) 1 - 2
Branderdecoratie houtset, kiezels
Showroom tekst Nee