Gazco eReflex 195R

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 2.737,00

Speciale Prijs € 2.463,00

OF

Korte omschrijving

Sfeerhaarden.nl biedt u de scherpste prijs voor de Gazco Skope Inset 195R elektrische haard.

Gazco eReflex 195R

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Eigenschappen

Het is het grootste model in de Skope Inset-reeks, de Gazco Skope Inset 195R is een echt boeiende elektrische haard. Met dramatische branderbed- en vlameffecten om uit te kiezen, projecteert dit ultra-moderne elektrische vuur vlameffecten voor een werkelijk meeslepende weergave.

U kunt kiezen uit drie verschillende vlamopties, waaronder Amber, Blue en Amber met Blue Accent om verbluffende vlameffecten te maken. De haard wordt geleverd met een elegante thermostatische afstandsbediening die volledige controle over de vele functies van het vuur geeft en kan worden genoten met of zonder warmte.


Dynamische vlameffecten
De Skope elektrische haarden maken gebruik van Gazco's Chromalight® Immersive LED-systeem om verbluffende beelden te maken. Vlameffecten kunnen worden ingesteld op natuurlijk barnsteen, modern blauw of zelfs een combinatie van beide. Elke vlamkleur wordt verbeterd met bijpassende downlight-verlichting, die het branderbed in oranje of koel wit baadt voor een werkelijk meeslepende weergave.

De natuurlijke vlamvariatie van de Skope creëert een bijna willekeurig levend visueel beeld. Een diep, driedimensionaal display wordt bereikt dankzij het innovatieve ontwerp van het vuur, dat projecteert dat de vlameffecten tussen de brandstofeffecten verschijnen voor opvallend realisme.

Stemmingsverbeterende verlichting
Met zijn bijna eindeloze mogelijkheden verlicht het krachtige Chromalight de brandeffecten van onderaf voor een dynamisch sprankelend vuureffect. Dat zorgt voor een ontspannende, sfeerverhogende verlichting, of deze nu op natuurlijke barnsteen is ingesteld of op een van de 13 andere atmosferische kleuren.

Chromalight®
De Radiance voor wandmontage bevat Gazco’s state-of-the-art Chromalight® LED achtergrondverlichting (backlight). Het 12 kleuren chromatherapy verlichting systeem biedt een geleidelijke verandering van het kleurenspectrum aan.

Standaard
- Frameloos
- Chromalight®
- Thermostatische afstandsbediening

Optioneel
- Houtset
- Grijze kiezelstenen
- Kristal glas

Extra informatie

Merk Gazco
Model inbouw
Kleur zwart
Vuurtype LED
Vuurzicht Front
Vermogen (kW) 1 - 2
Branderdecoratie houtset, kiezels
Showroom tekst Nee