Gazco eReflex 135R

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 1.910,00

Speciale Prijs € 1.719,00

OF

Korte omschrijving

Sfeerhaarden.nl biedt u de scherpste prijs voor de Gazco Skope Inset 135R elektrische haard.

Gazco eReflex 135R

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Eigenschappen

De Gazco Skope Inset 135R elektrische haard zorgt voor dramatische vlameffecten, sprankelende sintels en een gloeiend branderbed. Met behulp van Chromalight Immersive LED-systeem om verbluffende visuals te creëren, is dit moderne elektrische vuur een perfecte aanvulling op uw leefruimte.

Dynamische vlameffecten
De Skope elektrische haarden maken gebruik van Gazco's Chromalight® Immersive LED-systeem om verbluffende beelden te maken. Vlameffecten kunnen worden ingesteld op natuurlijk barnsteen, modern blauw of zelfs een combinatie van beide. Elke vlamkleur wordt verbeterd met bijpassende downlight-verlichting, die het branderbed in oranje of koel wit baadt voor een werkelijk meeslepende weergave.

De natuurlijke vlamvariatie van de Skope creëert een bijna willekeurig levend visueel beeld. Een diep, driedimensionaal display wordt bereikt dankzij het innovatieve ontwerp van het vuur, dat projecteert dat de vlameffecten tussen de brandstofeffecten verschijnen voor opvallend realisme.

Stemmingsverbeterende verlichting
Met zijn bijna eindeloze mogelijkheden verlicht het krachtige Chromalight de brandeffecten van onderaf voor een dynamisch sprankelend vuureffect. Dat zorgt voor een ontspannende, sfeerverhogende verlichting, of deze nu op natuurlijke barnsteen is ingesteld of op een van de 13 andere atmosferische kleuren.

Chromalight®
De Radiance voor wandmontage bevat Gazco’s state-of-the-art Chromalight® LED achtergrondverlichting (backlight). Het 12 kleuren chromatherapy verlichting systeem biedt een geleidelijke verandering van het kleurenspectrum aan.

Standaard
- Frameloos
- Chromalight®
- Thermostatische afstandsbediening

Optioneel
- Houtset
- Grijze kiezelstenen
- Kristal glas

Extra informatie

Merk Gazco
Model inbouw
Kleur zwart
Vuurtype LED
Vuurzicht Front
Vermogen (kW) 1 - 2
Branderdecoratie houtset, kiezels
Showroom tekst Nee