Dimplex Sunningdale

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 1.999,00

Speciale Prijs € 1.730,00

OF

Korte omschrijving

Sfeerhaarden.nl biedt u de scherpste prijs voor de Dimplex Sunningdale elektrische haard.

Dimplex Sunningdale

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Eigenschappen

De Dimplex Sunningdale is een klassiek-tijdloos vormgegeven sfeerkachel die past in tal van interieurs. De levensechte beleving van vuur, met geknisper en vonkjes die lijken weg te springen is te danken aan de bewezen Opti-V® techniek. Een ingebouwd verwarmingsbed maakt de ervaring compleet.

Opti-Virtual®
Er is veel tijd in onderzoek en ontwikkeling geïnvesteerd van het ultieme vlammenspel voor zijn elektrische haarden. Opti-Virtual® voegt een extra categorie sfeerhaarden toe aan de collectie haarden. Opti-V® is weliswaar een elektrische haard, maar gaat verder door een illusie van vuur te creëren met een levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen.De techniek is gebaseerd op Pepper’s Ghost. Een principe dat ‘verschijningen’ als illusie weet te vertonen en vooral gebruikt wordt bij grote attracties, op toneel en in musea. De techniek is verfijnd voor de nieuwe Opti-V®, die in elke ruimte eenvoudig en naar eigen smaak kan worden ingebouwd.

Geschikt voor ruimtes met weinig toezicht
De haard kan op eigen wijze per ruimte worden toegepast en ingebouwd. Het is het bekende ’plug and play’ principe, maar dan nog eenvoudiger. Stroom is voldoende om Opti-V® tot leven te laten komen. Naast gebruik in eigen huis, maakt dat de haard vooral ook geschikt voor ruimtes waar relatief weinig toezicht mogelijk is. Denk hierbij aan drukbezochte restaurants, cafés, bedrijfsentrees, hotel lobbies of hotelkamers.

Standaard
- Houtset
- LCD/LED-verlichting
- Afstandsbediening

Extra informatie

Merk Dimplex
Model vrijstaande
Kleur zwart
Vuurtype Opti-Virtual
Vuurzicht Front
Vermogen (kW) 1 - 2
Branderdecoratie houtset
Showroom tekst Nee