Dimplex Stack

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 1.298,00

Speciale Prijs € 1.150,00

OF

Korte omschrijving

Sfeerhaarden.nl biedt u de scherpste prijs voor de Dimplex Stack elektrische haard.

Dimplex Stack

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Eigenschappen

De Dimplex Stack staat garant voor design waarin vorm en functionaliteit hand in hand gaan. Deze haard is voorzien van de Cassette 600 met het unieke Opti-myst waardoor je kunt genieten van een levendig 3D vuurbeeld. Het meubel heeft een hoog afwerkingsniveau en is voorzien van diverse opbergmogelijkheden. Stack kan eenvoudig aan de wand bevestigd worden. Dit design meubel is een sieraad in huis en zorgt direct voor de juiste sfeer. Geniet van het warme gevoel van vuur.

Faber Opti-myst
U blijft ernaar kijken! Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.

Vriendelijk in gebruik
Elektrische haarden kunt u plaatsen waar u wilt. Gewoon ’plug and play’. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het vuur wordt niet warm.

Alleen stroom en water nodig
Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren revolutionaire vlammen, niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol reservoir brandt de haard 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis.

*Het advies is om de watervernevelaars (tranducers), afhankelijk van het gebruik, tenminste eenmaal per jaar te vervangen.

Standaard
- Meubel (hoogglans zwart, hoogglans wit en houtlook)
- Houtset
- Halogeen-verlichting
- Afstandsbediening

Extra informatie

Merk Dimplex
Model hangende
Kleur bruin, wit, zwart
Vuurtype Opti-Myst
Vuurzicht 2-zijdig
Vermogen (kW) n.v.t.
Branderdecoratie houtset
Showroom tekst Nee

Files Attached:

  • Technische tekening binnenkort beschikbaar