Dimplex Nissum

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 948,00

Speciale Prijs € 795,00

OF

Korte omschrijving

Sfeerhaarden.nl biedt u de scherpste prijs voor de Dimplex Nissum elektrische haard.

Dimplex Nissum

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Eigenschappen

De Dimplex Nissum is een moderne hanghaard met het 3-dimensionale Opti-myst slim line vuurbeeld. U kunt de Nissum haard aanpassen aan uw eigen smaak. Deze haard kan worden geleverd met een opvallend frame leverbaar in de kleuren zwart, wit (optioneel) en rood (optioneel) in hoogglans en betonlook (optioneel). Op deze wijze krijgt uw haard een eigentijdse, opvallende, strakke of industriële look.

Faber Opti-myst
U blijft ernaar kijken! Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.

Vriendelijk in gebruik
Elektrische haarden kunt u plaatsen waar u wilt. Gewoon ’plug and play’. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het vuur wordt niet warm.

Alleen stroom en water nodig
Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren revolutionaire vlammen, niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol reservoir brandt de haard 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis.

*Het advies is om de watervernevelaars (tranducers), afhankelijk van het gebruik, tenminste eenmaal per jaar te vervangen.

Standaard
- Houtset
- Halogeen-verlichting
- Afstandsbediening
- Thermostaat
- Zwart frame

Optioneel
- Beton frame

Extra informatie

Merk Dimplex
Model hangende
Kleur grijs, rood, wit, zwart
Vuurtype Opti-Myst
Vuurzicht Front
Vermogen (kW) 1 - 2
Branderdecoratie houtset
Showroom tekst Nee

Files Attached: