Dimplex Danville

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 849,00

Speciale Prijs € 725,00

OF

Korte omschrijving

Sfeerhaarden.nl biedt u de scherpste prijs voor de Dimplex Danville elektrische haard.

Dimplex Danville

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Eigenschappen

De Dimplex Danville is uitgerust met het bekende Opti-Myst effect, maar zijn daarentegen in de prijs zeer scherp. De Dimplex Niva heeft de uitstraling van een nostalgisch houtvuur in combinatie met de nieuwste technieken.

Faber Opti-myst
U blijft ernaar kijken! Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.

Vriendelijk in gebruik
Elektrische haarden kunt u plaatsen waar u wilt. Gewoon ’plug and play’. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het vuur wordt niet warm.

Alleen stroom en water nodig
Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren revolutionaire vlammen, niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol reservoir brandt de haard 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis.

*Het advies is om de watervernevelaars (tranducers), afhankelijk van het gebruik, tenminste eenmaal per jaar te vervangen.

Standaard
- Houtset
- Halogeen-verlichting
- Afstandsbediening
- Thermostaat

Extra informatie

Merk Dimplex
Model inbouw
Kleur brons, zwart
Vuurtype Opti-Myst
Vuurzicht Front
Vermogen (kW) 1 - 2
Branderdecoratie houtset
Showroom tekst Nee