Dimplex Concrete Shelf

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 1.148,00

Speciale Prijs € 895,00

OF

Korte omschrijving

Sfeerhaarden.nl biedt u de scherpste prijs voor de Dimplex Concrete Shelf elektrische haard.

Dimplex Concrete Shelf

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Eigenschappen

Houdt u van een strak interieur? Wordt u van een stoere beton-look gelukkig? Vindt u de meeste haarden teveel tierelantijnen? Dan is de Dimplex Concrete Shelf helemaal de haard voor u. Het strakke design zonder opsmuk maakt u interieur helemaal af. Deze speciale versie is eenvoudig aan de wand te bevestigen. Ook heeft deze haard alle voordelen van het unieke Opti-mist systeem. Niet van echt te onderscheiden en aansprekend genoeg voor vele avonden samen genieten bij het vuur. Maak je kamer af met deze prachtige beton-look haard. Deze speciale versie wordt uiteraard geleverd met de handige afstandsbediening. De speciale houtblokken zijn voorzien van halogeen verlichting voor het optimale vuur-effect.

Faber Opti-myst
U blijft ernaar kijken! Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.

Vriendelijk in gebruik
Elektrische haarden kunt u plaatsen waar u wilt. Gewoon ’plug and play’. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het vuur wordt niet warm.

Alleen stroom en water nodig
Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren revolutionaire vlammen, niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol reservoir brandt de haard 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis.

*Het advies is om de watervernevelaars (tranducers), afhankelijk van het gebruik, tenminste eenmaal per jaar te vervangen.

Standaard
- Betonlook
- Houtset
- Halogeen-verlichting
- Afstandsbediening

Extra informatie

Merk Dimplex
Model hangende
Kleur grijs
Vuurtype Opti-Myst
Vuurzicht 3-zijdig
Vermogen (kW) n.v.t.
Branderdecoratie houtset
Showroom tekst Nee

Files Attached:

  • Technische tekening binnenkort beschikbaar