Dimplex 3 Step Opti-Myst

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 2.399,00

Speciale Prijs € 2.000,00

OF

Korte omschrijving

Sfeerhaarden.nl biedt u de scherpste prijs voor de Dimplex 3 Step Opti-Myst elektrische haard.

Dimplex 3 Step Opti-Myst

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Eigenschappen

De Dimplex 3 Step Opti-Myst is een frameless inbouwhaard met het 3-dimensionale Opti-myst vuurbeeld. De 3 Step Opti-Myst kan zowel als een 3-zijdige, 2-zijdige en als 1-zijdige haard ingebouwd worden. De Opti-myst haarden hebben alle voordelen: er komt geen gas of stof vrij zoals bij bijvoorbeeld bio-ethanol- of gelhaarden, de haard is gebruiksvriendelijk en veilig.

Faber Opti-myst
U blijft ernaar kijken! Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.

Vriendelijk in gebruik
Elektrische haarden kunt u plaatsen waar u wilt. Gewoon ’plug and play’. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het vuur wordt niet warm.

Alleen stroom en water nodig
Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren revolutionaire vlammen, niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol reservoir brandt de haard 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis.

*Het advies is om de watervernevelaars (tranducers), afhankelijk van het gebruik, tenminste eenmaal per jaar te vervangen.

Standaard
- Houtset
- Halogeen-verlichting
- Afstandsbediening

Extra informatie

Merk Dimplex
Model inbouw
Kleur zwart
Vuurtype Opti-Myst
Vuurzicht 3-zijdig
Vermogen (kW) 1
Branderdecoratie houtset
Showroom tekst Nee